AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir masada oturmak

Kahve falında bir masada oturmak

Kahve falında bir masada oturmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayattan her istediğini alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında bir masada oturmak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında işyerinde masada oturmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir masada oturmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bir masada oturmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle masada oturmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla masada oturmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük masada oturmak istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz masada oturmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir