AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, canının kıymetini bileceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Kahve falında aynı masada yemek yemek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında masada oturmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir