AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde masada oturmak

Kahve falında işyerinde masada oturmak

Kahve falında işyerinde masada oturmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde masada oturmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında işyerinde masada oturmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında masada oturmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık masada oturmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle masada oturmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, malında zulüm meydana gelmesine delalet eder.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz masada oturmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir