AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada oturmak

Kahve falında masada oturmak

Kahve falında masada oturmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında masada oturmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle masada oturmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına işarettir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bir masada oturmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında büyük masada oturmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir