AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak sevineceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, haneye bereket geleceğine, kendi işine kavuşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla masada oturmak huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında aynı masada yemek yemek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle masada oturmak üzeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir