AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz leğen görmek

Kahve falında beyaz leğen görmek

Kahve falında beyaz leğen görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz leğen gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında beyaz leğen görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leğen içinde yıkanmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli leğen görmek oğlu evli ise boşanacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı leğen görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında leğende ayak yıkamak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leğen içinde su görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık leğen görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında boş leğen görmek güzel günlerin yaşanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir