AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık leğen görmek

Kahve falında yırtık leğen görmek

Kahve falında yırtık leğen görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kırılan kalbin onarılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, en küçük sorunda parlayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işarettir.

Kahve falında yırtık leğen gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Kahve falında yırtık leğen görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük leğen görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kalaylı leğen görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğenle su dökmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında leğene kusmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayatını ailesine adayacağına rivayet eder.

Kahve falında leğen içinde çamaşır görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğende et görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında leğen içinde su görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir