AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğen içinde su görmek

Kahve falında leğen içinde su görmek

Kahve falında leğen içinde su görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, uygulayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında leğen içinde su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Kahve falında leğenin içinde su görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leğen içinde su görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leğen içinde yıkanmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leğen içinde çamaşır görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında leğen içinde balık görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leğen içinde et görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leğen dolusu su görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir