AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğen içinde yıkanmak

Kahve falında leğen içinde yıkanmak

Kahve falında leğen içinde yıkanmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, hayallerinin yıkılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında leğen içinde yıkanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında leğen içinde et görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında leğenin içinde su görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leğen içinde yıkanmak kazancının bol olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında leğen içinde balık görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında leğen içinde çamaşır görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leğen içinde su görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leğende balık görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında demir leğen görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir