AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı leğen görmek

Kahve falında sarı leğen görmek

Kahve falında sarı leğen görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı leğen gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında sarı leğen görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalaylı leğen görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine inanılır.

Kahve falında leğende yemek görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında naylon leğen görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delik leğen görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük leğen görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bir leğen hamur görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Kahve falında boş leğen görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir