AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğende ayak yıkamak

Kahve falında leğende ayak yıkamak

Kahve falında leğende ayak yıkamak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, stresinin çoğalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında leğende ayak yıkamak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında leğende ayak yıkamak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerin aksamayacağına inanılır.

Kahve falında leğende bebek yıkamak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında leğende çamaşır yıkamak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leğenle su dökmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe leğen görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında naylon leğen görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende çamaşır görmek ruhsal korkularından da arınacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında plastik leğen görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir