AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli leğen görmek

Kahve falında kirli leğen görmek

Kahve falında kirli leğen görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, toparlanacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli leğen gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında kirli leğen görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğende oturmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kazancın katlanacağına delalettir.

Kahve falında büyük leğen görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Kahve falında hamur leğeni görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leğen kemiği görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında leğende banyo yapmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında leğen içinde balık görmek malvarlığının artacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli leğen görmek aile huzurunuzun bozulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir