AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş leğen görmek

Kahve falında boş leğen görmek

Kahve falında boş leğen görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yönetici makamına oturacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalettir.

Kahve falında boş leğen gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında boş leğen görmek Allah katında günahlarının affolacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalettir.

Kahve falında leğende balık görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine tabir olunur.

Kahve falında leğen kemiği görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leğen içinde et görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli leğen görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, rütbenin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leğende et görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında leğende bebek yıkamak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına alamet eder.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir