AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana sarmak

Kahve falında beyaz lahana sarmak

Kahve falında beyaz lahana sarmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana sarmak gördüyseniz:

  • Bazılarımızda kimlik bunalımlarına neden olabilir.

Kahve falında beyaz lahana sarmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması sarmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarmak olaylı günler geçireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması sarmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına delalettir.

Kahve falında lahana sarmak büyük düşüneceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana toplamak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir