AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana sarmak

Kahve falında lahana sarmak

Kahve falında lahana sarmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında lahana sarmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında kara lahana sarmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında lahana sarmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında lahana dolması sarmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak şansının da döneceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz lahana sarmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında lahana sarması sarmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kefen sarmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında birinin yarasını sarmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir