AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana toplamak

Kahve falında beyaz lahana toplamak

Kahve falında beyaz lahana toplamak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, çok sayıda borca gireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana toplamak gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Kahve falında beyaz lahana toplamak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kara lahana toplamak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana topladığını görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana toplamak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Kahve falında lahana toplamak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana sarmak yüzünün güleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana haşlamak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir