AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana görmek

Kahve falında beyaz lahana görmek

Kahve falında beyaz lahana görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, güzel bir haber almaya, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lahana gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana sarmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek fenalıkta bulunmaya, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana tarlası görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir