AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana dolması sarmak

Kahve falında kara lahana dolması sarmak

Kahve falında kara lahana dolması sarmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında lahana dolması sarmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana sarmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana dolması görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana sarmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana sarmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarması sarmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında dolma sarmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevgisinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir