AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana sarmak

Kahve falında kara lahana sarmak

Kahve falında kara lahana sarmak illet hastalıklara tutulmayacağına, iyi halinin kalmayacağına, fakirleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine işaret eder.

Kahve falında kara lahana sarmak gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için çaba sarf etmeniz ortaya farklı işler çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında kara lahana sarmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana sarmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana sarması sarmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında lahana dolması sarmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana sarmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana haşlamak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında kara lahana vermek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, dertlerinin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir