AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana sarması sarmak

Kahve falında lahana sarması sarmak

Kahve falında lahana sarması sarmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lahana sarması sarmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında lahana sarması sarmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sarma sardığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sarma sardığını görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma sarmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması sarmak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana sarma yemek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kara lahana sarması görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir