AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana dolması sarmak

Kahve falında lahana dolması sarmak

Kahve falında lahana dolması sarmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında lahana dolması sarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lahana dolması sarmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması sarmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz lahana sarmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında kara lahana sarmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana sarmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dolma sardığını görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolma sarmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir