AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana kesmek

Kahve falında beyaz lahana kesmek

Kahve falında beyaz lahana kesmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, ne yapacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz lahana kesmek gördüyseniz:

  • Zorluklar sonlandıktan sonra, hangi yönde ilerleyeceğinizi bulmanız daha kolay olabilir.

Kahve falında beyaz lahana kesmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Kahve falında lahana kesmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana toplamak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lahana görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana pişirmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana almak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir