AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana kesmek

Kahve falında lahana kesmek

Kahve falında lahana kesmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, onları gücendireceğine delalettir.

Kahve falında lahana kesmek gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz lahana kesmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında lahana kesmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda lahana görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kara lahana çorbası görmek bol dua edeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında lahana bahçesi görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kirli işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana çorbası içmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, dertlerine derman bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lahana yemek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir