AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işlerindeki karın artacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana turşusu yemek kıtlığın meydana geleceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında lahana turşusu görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Kahve falında lahana turşusu yapmak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana turşu yemek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz lahana tarlası görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir