AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana yediğini gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında lahana yediğini görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, imkânsızı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek güç kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz top lahana görmek ölümcül hastalıklara işaret, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir