AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana pişirmek

Kahve falında beyaz lahana pişirmek

Kahve falında beyaz lahana pişirmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında beyaz lahana pişirmek gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Kahve falında beyaz lahana pişirmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, güzel huylarının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana dolması pişirmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana pişirmek kötü halin son bulacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana yemeği pişirmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında lahana sarması pişirmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lahana yemek her gün daha fazla dolacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, talihinizin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir