AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana almak

Kahve falında beyaz lahana almak

Kahve falında beyaz lahana almak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kurtuluşu yakalayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana almak gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Kahve falında beyaz lahana toplamak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz top lahana görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elindekileri de kaptıracağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz lahana yemek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana pişirmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana kesmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz lahana sarmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir