AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lağım faresi görmek

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, o kişiye zararının dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lağım faresi gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım faresi yemek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım faresi öldürmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında evde lağım faresi görmek sorunların tarihe karışacağına, eşit davranılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir