AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde lağım faresi görmek

Kahve falında evde lağım faresi görmek

Kahve falında evde lağım faresi görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde lağım faresi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Kahve falında evde lağım faresi görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işarettir.

Kahve falında lağım faresi öldürmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım fareleri görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek başarıları ile tanınacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında lağım faresi görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında lağım fare görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir