AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah lağım faresi görmek

Kahve falında siyah lağım faresi görmek

Kahve falında siyah lağım faresi görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Kahve falında siyah lağım faresi gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine inanılır.

Kahve falında lağım faresi öldürmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım faresi yemek üzüntülü bir haber alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölü lağım faresi görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım fare görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında lağım fareleri görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir