AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım faresi yemek

Kahve falında lağım faresi yemek

Kahve falında lağım faresi yemek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında lağım faresi yemek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Kahve falında lağım faresi yemek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü lağım faresi görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında lağım faresi öldürmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde lağım faresi görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir