AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok yıpranacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş lağım faresi gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında lağım faresi yemek ömrünün uzun olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işarettir.

Kahve falında evde lağım faresi görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım fare görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hem hayatının kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım fareleri görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarılarının kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek huzurlu günlerin geleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir