AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım faresi öldürmek

Kahve falında lağım faresi öldürmek

Kahve falında lağım faresi öldürmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, içini açmaya karar vereceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında lağım faresi öldürmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Kahve falında lağım faresi öldürmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım faresi yemek isteklerini yerine geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü lağım faresi görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında lağım faresi görmek onu uyaracağına, büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında lağım fareleri görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir