AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kürk giymek

Kahve falında beyaz kürk giymek

Kahve falında beyaz kürk giymek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kürk giymek gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kürk giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında hayvan kürkü giymek eğleneceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kürk giymek doktordan doktora koşturacağına, inancından sapacağına işarettir.

Kahve falında tilki kürkü giymek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek işlerin yavaşlayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kürklü manto giymek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kürk giymek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir