AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kürk giymek

Kahve falında kırmızı kürk giymek

Kahve falında kırmızı kürk giymek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kürk giymek gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kırmızı kürk giymek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kürk görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kürk giydiğini görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kürk ceket giymek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek yeniden can bulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kürk giymek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki kürkü giymek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, günah işleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir