AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki kürkü giymek

Kahve falında tilki kürkü giymek

Kahve falında tilki kürkü giymek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında tilki kürkü giymek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında tilki kürkü giymek borçlarının biteceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki kürkü görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kürk manto giymek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kürk yelek giymek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kürklü manto giymek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir