AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan kürkü giymek

Kahve falında hayvan kürkü giymek

Kahve falında hayvan kürkü giymek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında hayvan kürkü giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında hayvan kürkü giymek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek yaşanan maddi problemlerin artacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk giymek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek her şeyin sarpa saracağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kürklü manto giymek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kürk manto giymek büyük bir ihanete uğranacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir