AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kürk giymek

Kahve falında siyah kürk giymek

Kahve falında siyah kürk giymek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, zor durumlarda kalacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah kürk giymek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek fesat kimselerin çıkacağına, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah kürk giymek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kürk ceket giymek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kürk giymek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında vizon kürk giymek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir