AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Farklı kültürlere, yaşam tarzlarına veya felsefelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında siyah kürk manto giymek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah kürk giymek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, koyu sohbetler edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah kürk görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kürk giymek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında kürk giydiğini görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında hayvan kürkü giymek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bereketli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kürk ceket giymek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir