AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürklü manto giymek

Kahve falında kürklü manto giymek

Kahve falında kürklü manto giymek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürklü manto giymek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında siyah kürk manto giymek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında kürklü manto giymek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kürk manto giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında manto giymek elde bulunan paranın tükeneceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının mantosunu giymek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında tilki kürkü giymek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir manto giymek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir