AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, riske atılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek üzeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kürk giymek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kürk giydiğini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kürk manto giymek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Kahve falında vizon kürk giymek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kürk giymek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kürk giymek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir