AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze beyaz krem sürmek

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü krem sürmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze krem sürmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz krem sürmek sevgi göreceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sırta krem sürmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir