AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü krem sürmek

Kahve falında yüzünü krem sürmek

Kahve falında yüzünü krem sürmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, yüzüne kan geleceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne krem sürmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yüze krem sürmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ele krem sürmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına krem sürmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir