AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kese görmek

Kahve falında beyaz kese görmek

Kahve falında beyaz kese görmek ihanet göreceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, başarının düşeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kese gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Kahve falında beyaz kese görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam kesesi görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Kahve falında yüze kese yapmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo kesesi almak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında altın kesesi görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında odun kesen birini görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işarettir.

Kahve falında saç kesen görmek makamını kaybedeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında safra kesesi görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir