AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kese yapmak

Kahve falında yüze kese yapmak

Kahve falında yüze kese yapmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalettir.

Kahve falında yüze kese yapmak gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında yüze kese yapmak ters giden işlerin normale döneceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında birine kese yapmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında vücuda kese yapmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kese yapmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına kese yapmak helal ve bol rızka kavuşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda kese yapmak günahkâr olacağına, dinden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hamamda kese yapmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında kendine kese yapmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir