AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kesesi görmek

Kahve falında altın kesesi görmek

Kahve falında altın kesesi görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kesesi gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında kese altın görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi kese altın görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir kese altın almak ruhsal olarak zarara uğranacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında altın kesesi görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kese dolusu altın görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına inanılır.

Kahve falında altın dolu kese görmek insanları sakinleştireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kese görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir