AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam kesesi görmek

Kahve falında hamam kesesi görmek

Kahve falında hamam kesesi görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam kesesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Kahve falında hamam kese görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda kese yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Kahve falında hamam kesesi görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında et kesen birini görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kese yapmak sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun keseni görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kese görmek rızkın ve kısmetin artacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir