AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo kesesi almak

Kahve falında banyo kesesi almak

Kahve falında banyo kesesi almak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo kesesi almak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Kahve falında banyoda kese yapmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında banyo kesesi görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında banyo kese görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo kesesi almak sevdiğini söyleyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sırta kese yapmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda kese yapmak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Kahve falında saç kesen görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında kese yapmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir