AnaSayfa / Genel / Kahve falında safra kesesi görmek

Kahve falında safra kesesi görmek

Kahve falında safra kesesi görmek huzur dolu günler geçireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, moralinin düzeleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında safra kesesi gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında safra kesesi taşı görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında safra kesesi görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında safra kusmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında safra taşı görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında saç keseni görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında kese görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir