AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kesen birini görmek

Kahve falında odun kesen birini görmek

Kahve falında odun kesen birini görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında odun kesen birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için ürettiğiniz çözümler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında odun kesen birini görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın dolu kese görmek kişinin güzel işler yapacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kese görmek Allah katında yükseleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında yüze kese yapmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamam kesesi görmek zor zamanlar geçireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kese görmek kısmetlerinden olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında bi kese altın görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir